Ismerkedés a sportlövészettel

Januárban a MAKKA Szabadidősport Egyesület tagjai, márciusban a Centenáriumi Általános Iskola tanulói látogattak el a MAFC lövő szakosztályához, hogy kipróbálják a sportlövészetet légpisztollyal. Örültünk az iskolai csoportot kísérő tanárnő programról írt kedves sorainak:

“Köszönjük, nagyon jól éreztük magunkat.”

Cserkész csapatépítő tréning

A MAFC lövő szakosztályának meghívására Budapest X-XIV-XVII. kerületeiből érkeztek cserkészcsapatok a Széchenyi István Általános Iskola lőterére, hogy kipróbálják a lövészetet légpisztollyal.

A sportlövő nap, csapatépítő tréning keretében a cserkészek ízelítőt kaptak a lőtéren való ténykedés szabályairól, a légpisztolyok működéséről, a fegyverfogás- célzás-lövés alapismereteiről.

Országos Bajnokság

légpisztolyos lövészet Budapesten, országos bajnokság

A Magyar Sportlövők Szövetsége Százhalombattán
2014. február 1-én rendezte meg a Légfegyveres Országos Bajnokságot.
Légpisztoly 60 lövés, ifi versenyszámban szakosztályunk sportolója Balog Vázsony 6. helyen végzett, és megszerezte az ezüstjelvényes minősítést.

A 2013-as év sportlövői

Nagy György elnök úr szerda este vacsorán látta vendégül a 2013-ban világversenyeken sportlövészet lövők Budapestdobogós helyezéseket elért versenyzőket, valamint az MSSZ vezetőit és munkatársait. Röviden méltatta a puska-pisztoly, futócél, elöltöltős és számszeríjász szakágak eredményeit, majd az „Év női és férfi sportlövője” díjakat adta át Veres Katának és Sidi Péternek.

 

Forrás: hunshooting.hu